BitMEX ile Spot Ticarete Artık Hong Kong’da Erişilebilir

Borsası’ndaki spot alım satım işlemlerinin artık Hong Kong’daki web tabanlı kullanıcılar tarafından geçerli olduğunu paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Bu, doğrulanmış kullanıcıların artık BitMEX Spot’ta tam teşekküllü bir sipariş defteri aracılığıyla kripto para birimlerini satın alabilecekleri, satabilecekleri ve dönüştürebilecekleri anlamına geliyor.

Lütfen bazı mevcut Hong Kong kullanıcılarının işlem yapmadan önce hem kimlik hem de adres doğrulamasını tamamlaması gerekebileceğini unutmayın. Tamamlanması beş dakikadan fazla sürmeyen bir işlem.

Şu anda BitMEX on spot ticaret çiftine erişim sunuyor – XBT/USDT, ETH/XBT, ETH/USDT, APE/USDT, AXS/USDT, LINK/USDT, MATIC/USDT, SOL/USDT, TRX/USDT ve UNI/USDT – önümüzdeki haftalarda ve aylarda daha fazla ekleme yapılması planlanıyor.

BitMEX Spot’ta alım satıma ek olarak, Hong Kong’daki doğrulanmış kullanıcılar artık aşağıdakileri de yapabilir:

  • 20’den fazla kripto para birimini dönüştürün
  • 36’dan fazla fiat para birimiyle 10’a kadar kripto para birimi satın alın ve
  • EARN ürünlerimize erişin

BitMEX Spot’ta işlem yapma hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler bu kılavuzu okuyabilir.

Hong Kong için Hoş Geldiniz Teklifi: 55 BMEX Jetonuna kadar alın

Hong Kong’daki spot borsa açılışımızı kutlamak için, yeni ve başarıyla doğrulanmış kullanıcılar aşağıdaki işlemleri tamamladıklarında BMEX kazanabilirler;

  • İlk kez kayıt ve para yatırmak için 10 BMEX
  • BitMEX Mobile’da işlem yapmak için 10 BMEX Spot’ta minimum 250 USD
  • 250 ABD Doları veya daha fazla satın almak için 15 BMEX
  • 250 ABD Doları veya daha fazlasını dönüştürürken 15 BMEX

Spot ticaret artık erişilebilir olmakla birlikte, türev sözleşmelerin ticaretinin Hong Kong’a kapalı kalacağını lütfen unutmayın.

En son BitMEX ürün güncellemeleri ve lansmanlarından ilk siz haberdar olmak için Discord, Telegram ve Twitter üzerinden bizimle iletişime geçin. Ayrıca blogumuzu düzenli olarak kontrol etmenizi öneririz.

Bu arada herhangi bir sorunuz varsa, lütfen Destek ile iletişime geçin.